Visa indexerade uppgifter

Användarhandledning för FamilySearch Indexering (februari 2014)

Visa indexerade uppgifter

När ett indexeringsprojekt är klart läggs det upp på webbplatsen FamilySearch.

1. Gå till: familysearch.org
  2. Längst upp i fönstret klickar du på Sök.
  3. Skriv in uppgifterna om din förfader och klickar på Sök.
  4. Om du vill söka i en viss samling uppteckningar eller ett visst projekt, eller om du vill se en lista över alla samlingar som finns tillgängliga, klickar du på Bläddra bland alla publicerade samlingar och väljer regionen och samlingen du vill söka i.

© 2009, 2014 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.