Hur ser jag min släktskapsrelation till en person i Släktträdet?

Du kan se din släktskapsrelation till en person i Släktträdet. Din släktskapsrelation visas i en uppställning som visar de direkta släktingarna mellan dig och personen. Längst upp i uppställningen kan du se din släktskapsrelation.

Släktskapsöversikten visar bara den kortaste vägen till släktingen.

Uppställningen kan visa upp till 15 generationer upp och 15 generationer ner från personen.

Steg (på webbplatsen)

Liggande, stående, solfjäderdiagram och efterkommandevyer

1. I den övre menyn klickar du på Släktträdet och sedan på Trädet.
  2. Hitta personen du vill se din släktskapsrelation med.
  3. Klicka på personens namn. I detaljinformationen som dyker upp klickar du på personens namn igen.
  4. På namnbanderollen klickar du på Visa släktskapsrelation.
  5. För att zooma in eller ut klickar du på + eller -.
  6. Om du ser någon i menyn Visa släktskapsrelation som du vill se i Släktträdet klickar du på namnet.
  7. För att se makar till personer på släktskapsstigen klickar du på Visa makar.

Vyn Första förfadern

1. I den övre menyn klickar du på Släktträdet och sedan på Trädet.
  2. Hitta personen du vill se din släktskapsrelation med.
  3. Klicka på personens namn. Ett sidoblad öppnas.
  4. I namnrutan klickar du på Visa släktskapsrelation.
  5. För att visa varje persons make/maka i uppställningen klickar du på Visa makar. Klicka på samma alternativ igen för att ta bort makar från uppställningen.
  6. För att visa en person i uppställningen i Släktträdet klickar du på namnet. Klicka sedan på antingen Person eller Släktträdet.
  7. För att zooma in eller ut klickar du på + eller -.

Steg (mobilapp)

1. Öppna persondetaljer för en förfader.
  2. Tryck på de tre prickarna i det övre högra hörnet.
  3. Tryck på Visa min släktskapsrelation.

Steg (Släktträdet Lite)

Släktträdet Lite visar inte din släktskapsrelation till en person i Släktträdet. Använd webbplatsen i stället.