Visa uppteckningar och släktträdsprofiler utan att lämna källhänvisningen

view records Top Image.png

Tidigare tog du dig till en ny sida genom att klicka på uppteckningen eller personlänken i Hänvisningen. Informationen du hittade där kan vara till hjälp, men den övergripande upplevelsen var inte idealisk eftersom du var tvungen att lämna Källhänvisningen för att komma till den.

• För att förbättra den här upplevelsen skapade vi en ny visningspanel som visas till höger om kolumnerna källhänvisning.
  • Panelen öppnas när du klickar på knappen Visa uppteckning eller namnet på en person i den högra kolumnen av Källhänvisningen.