România Biografie

From FamilySearch Wiki
Jump to: navigation, search

România Gotoarrow.png România Biografie

Google translate.jpgAcest articol a fost tradus de la un articol original, în limba engleză. Vă rugăm să citiți și corecta orice gramatică sau erori de sintaxă. Apoi elimina acest șablon.

Link la acest articol în limba Engleză

Arhivele Naționale român are informații biografice între fișierele sale. Informații cu privire la modul de acces la arhive se găsește pe pagina de Arhivele de wiki.

Informații biografice sunt de asemenea disponibile prin Biblioteca Națională de România. Biblioteca are aproximativ 7000 de lucrări biografice, precum și alte materiale biografice, cum ar fi scrisorile din colecția sa. Catalogul este căutat pe site-ul bibliotecii. Biblioteca în sine este situat în Bucuresti:

Biblioteca Nationala a Romaniei 
Bulevardul Unirii 22
030833 Bucuresti 3, România

În plus, există biblioteci oraș din România. Fiecare are o colecție de cărți biografice. Este posibil să doriți să verificați biblioteca cel mai apropiat în care strămoșul tău este de la sau resedinta de judet (județ), în cazul în care el sau ea este de la. De exemplu, Biblioteca Metropolitană București are circa 2000 de lucrări biografice.

Ambele site-urile listate sunt în limba română. Informații despre aceste biblioteci în Engliah pot fi, de asemenea, obținute de la Biblioteca Europeană.